gallery/naam midboven
gallery/kindje
gallery/zon
gallery/groen
gallery/logo
gallery/haan
gallery/molen
gallery/eend
gallery/appel

De Wilgenhof is een unieke en uitdagende locatie voor jong en oud. De boerderij heeft jongvee, paarden, varkens, konijnen en kippen. Natuurlijk staat het dieren verzorgen centraal en is er enorm veel ruimte om heerlijk in de buitenlucht te spelen.
Buiten zijn vinden wij erg belangrijk, klimmen en klauteren over de zandbult, spelen in de zandbak en rondrijden op fietsjes en trekkers. Regelmatig wandelen we door de weilanden en kijken we samen naar de paarden en koeien die lekker staan te grazen.

Een belangrijk uitgangspunt vinden wij dat elk kind zich thuis voelt op de boerderij. Het bieden van een gezellige en veilige plek met veel persoonlijke aandacht voor elk kind is waar wij naar streven. Samen een boekje lezen of een spelletje spelen als een kind hier behoefte aan heeft als een moment van rust.
De opvang is huiselijk ingericht en bedoeld om elk kind voldoende ruimte te geven om zich te kunnen bewegen en te ontwikkelen. Samen spelen en plezier hebben met elkaar en de dieren om ons heen. De omgang met dieren geeft kinderen een gevoel van veiligheid en is daarnaast erg goed voor hun zelfvertrouwen.

Visie en beleid

gallery/pdf